Kada smo krajem jula prošle godine Ana i ja napravile presek i shvatile da smo povezale više od tri stotine maturantkinja i dobrih vila, bilo nam je jasno da smo započele priču koja mora da postane tradicionalna.

I, evo nas.

Po dogovoru, zbog svih tih devojčica i devojaka koje će ove godine otići na matursko veče srećne, zadovoljne i doterane.

Dobre vile će još jednom položiti ispit zrelosti, a haljini koju su samo jednom obukle dozvoliti da doživi novo matursko slavlje.

Fejsbuk strana DOBRE VILE I MATURSKE HALJINE ove 2017. godine i zvanično postaje oglasna tabla.

Zbog bržeg dogovora i činjenice da nove generacije komuniciraju putem Mesindžera i socijalnih mreža, sve devojke koje budu želele da postanu Dobre vile, trebalo bi da isprate sledeće korake:

  1. Slikajte haljinu koju želite da poklonite.
  2. Okačite je na svoj Fejsbuk profil, ali neka ta slika bude podešena na PUBLIC.
  3. Link sa fotografijom (ili više fotografija) pošaljite u inboks Fejsbuk strane DOBRE VILE I MATURSKE HALJINE.
  4. Mi ćemo taj link šerovati na zid Fejsbuk stranice DOBRE VILE I MATURSKE HALJINE.
  5. Svaka maturantkinja koja želi da vas kontaktira, učiniće to jednim klikom na vašu fotografiju.
  6. Vi se dogovarate kako ćete haljinu da pošaljete i ko će platiti poštarinu.

I ove godine naš savet za Dobre vile je da provere da li je u pitanju maturantkinja, tako što će tražiti fotografiju đačke knjižice ili svedočanstva, kao dokaz o završenoj školi.

Maturantkinje savetujemo da u dogovoru sa svojim roditeljima kontaktiraju Dobre vile i da sa roditeljima odlaze po svoju haljinu, ukoliko je Dobra vila u istom gradu.

A svima želim da širimo dobru energiju i vest o ovoj akciji, kako bismo ove godine oborile rekorde u broju poklonjenih haljina.

Naravno, poziv je otvoren i za gospodu koja bi da pokloni odelo, košulju, cipele i obraduje sve te mladiće koji ove godine završavaju školovanje.

Fabrika sreće ponovo radi.

About Author

2 Comments