Izgleda da je Džej Lo poslušala Kvinsija Džounsa i “reciklirala svoju patnju u svrhu”.
Film, album, mjuzikl, zbirka spotova THIS IS ME, NOW
predstavlja, sudeći po obožavaocima, vrhunac karijere i kreativnosti Dženi from d blok.
Zvanična kritika, ipak misli drugačije.
Kao neko ko poštuje uspeh, trud i trajanje, ne bih baš sebi dozvolila da budem toliko oštra u ocenjivanju, ali…
Ako u kadar staviš i Džejn Fondu i Post Malouna i Dereka Hjuia, vodeće tiktokere, jutjubere, lajf koučeve, repere i Sofiju Vergaru, onda očekujem i sadržaj koji će sve vreme da mi drži pažnju.
A to se ovde nije desilo, iako je Džej Lo bila i Džej Lo glumica i Džej Lo pevačica, i Džej Lo igračica i transformer i Lara Kroft i Gene Kelly na samom kraju filma.
Da, pevala je na kiši, igrala i stepovala, plakala na kiši, prihvatila sebe, zagrlila mlađu verziju sebe i konačno zavolela sebe i solo i u paru, a to je valjda glavno naravoučenije ovog True Hollywood mjuzikla.
Pored priče o ljubavi, čuli smo i priču o muzici, prepoznali dah albuma THIS IS ME, THEN, uz produkcijski 2024 iskorak i registrovali finu dozu autotjuna, koji u slučaju gospođe Lopez Aflek i dalje dobro pegla situaciju i lagu.
Da li nam je devojka iz Bronksa zaista ponudila nešto što nikada nismo videli? Ništa što Majkl Džekson već nije uradio osamdeset osme sa filmom MOONWALKER, ili Brena sa HAJDE DA SE VOLIMO, godinu dana ranije😉
Svakako da priča o ljubavi ne može da udavi
(sorry, Boro), a priča uz pesme, koreografije i vrhunski CGI možda zaista i njoj i nama može da da odgovor na pitanje ZAŠTO KAŽEŠ LJUBAV, A MISLIŠ NA BRAK.

Ako vas to u slučaju Dženi from d blok zaista i zanima.

Ja, recimo, volim Džej Lo punđu i sve njene odevne kombinacije.
I tu sjajnu energiju u šestoj deceniji života.
Od muževa joj i svih bivših ljubavi, preferiram Marka Entonija.
A već imam i omiljenu pesmu sa (n)ovog albuma.
Zove se REBOUND i totalni je omaž pop muzici s početka 2000.
Ali i kratak presek ljubavnog života Dženifer Lopez koji kao da poručuje da će biti još pesama i filmova na zadatu temu.

Vreme je da Ben Aflek režira.

About Author

kevazakon

Leave A Reply