Viktorija Bekam je bila članica SPICE GIRLS?

Komentari se nižu nakon odgledanog Bekam dokumentarca koji je ovih dana glavni talk about u svim svetskim medijima.

Naravno, i na TikToku.

Osim što mlađane generacije nisu znale da je Viktorija POŠ SPAJS, mnogi su do emitovanja priče o Bekamu, njega doživljavali samo kao zgodnog fudbalera koji je oženio neku pevačicu.

I koji se farbao u plavo. I pratio modu.

Ono, tih davnih dana (druga polovina devedesetih i početak dvehiljaditih) Bekamove modne kombinacije jesu komentarisali bukvalno svi.

Čak i saigrači iz Mančestera i Real Madrida, sportski komentatori i navijači na tribinama.

Procvetale tinejdžerke, devojke i žene imale su omiljenog fudbalera, iako nikad nisu ni bile na stadionu.

A Bekam je osim osećaja za slobodne udarce  i golove,  imao osećaj za modu. Stil. Izraz. Ali i biznis.

Uopšte neću da pogrešim ako kažem da je Dejvid ALFA INFLUENSER, i da je to postao bez ikakve pomoći (internet) stručnjaka.

Zamislite, može! I moglo je i pre Instagrama.

On je ORGANIC proizvod i zbog toga su mu mogućnosti kreiranja i dalje mnogobrojne.

Nakon fudbalske karijere postao je suvlasnik fudbalskog tima koji uči Amerikance, zajedno sa Mesijem (u roze dresovima) da je fudbal (soker) zaista najvažnija sporedna stvar na svetu.

Održao nam je Bekam i lekciju o mentalnoj snazi kada je stoički podneo hejt  i real time bullying, nakon one nesrećne utakmice u osmini finala SP sa Argentinom, 1998. kada je zbog crvenog kartona morao da napusti teren  mnogo pre kraja meča

Argentina je posle onih penala prošla dalje a engleski navijači su sav bes sručili na Bekamova stilizovana leđa.

Linč je trajao dugo, ali su saigrači na čelu sa Fergusonom tada pokazali da u Mančester Junajtedu postoji jedno carstvo u kome caruje drugarstvo. To drugarstvo je Bekamu čuvalo leđa čitave godine, baš kao i Viktorija (tada Adams),  zbog koje je Dejvid prelazio mora, planine i kontinente. Da bi je video na pola sata.

Dokumentarac zato obavezno gledajte sa dečkom ili mužem. Da zajedno utvrdite šta je najvažnija sporedna a šta najvažnija stvar na svetu.

Neko je negde rekao da ga posle ove Netfliksove bajke ne zanimaju ni Bijonse ni Džej Zi, i da su jedini pravi kralj i kraljica Dejvid i Viktorija.

I zato neću da pominjem one priče o Bekamovim aferama, jer ih je i režiser dokumentarca tako lepo spakovao da se bračna idila ne pokvari ni u montaži.

A kad smo već kod trona i kraljevstva, ja bih zaista rado pratila reality verziju porodice Bekam, jer sam sigurna da bi posle te premijere Kardašijani lagano mogli u penziju.

Dejvid Bekam je i danas dobar frajer, biznismen, porodični kuvar, najbolji muž i otac na svetu (obratite pažnju kako ga deca gledaju dok daju zajedničke intervjue).

Bekam u slobodno vreme pravi med, druži se sa holivudskom A listom, šutira slobodne udarce sa sinovima na terenu iza kuće i sluša mamu i tatu.

Posebno je slab na svoju jedinu ćerku i hitove SPICE GIRLS.

Da je savršen, sigurno nije (to kaže i Gugl) ali Dejvid Bekam daje savršen primer da srodni mozgovi žive ljubav kao u pesmi SPICE GIRLS…all that i want from you is a promise you will be there…

About Author

Comments are closed.