Dve nedelje kako sam u svojoj emisiji pozdravila Alisu iz Zrenjanina, oduševljena njenom idejom da svoju matursku haljinu pokloni nekoj novoj maturantkinji.

Dve nedelje kako je moja draga Ana poželela da se u svojoj emisiji pozabavi istom temom, pričajući priču iz Banja Luke, o devojkama koje na Fejsbuku razmenjuju svoje haljine i pomažu jedna drugoj.

Dve nedelje kako Ana i ja udruženim snagama, uz pomoć dobrih vila širom Srbije i najdražih kolega sa portala i radio i tv stanica, pričamo priču o zrelosti.

dobre-vile-i-maturske-haljine2

Priču koju smo nekako spontano nazvale Dobre vile i maturske haljine, skućile je na istoimenoj Fejsbuk stranici i pozvale sve dame koje to žele, da svoje svečane i maturske haljine, nošene jednom, poklone novim generacijama maturantkinja, koje nemaju sredstava da sebi priušte ovako nešto.

Ljudi, pobedili smo!

Baza haljina, cipelica, nakita, torbi, svakim je danom sve bogatija, postajemo jedna velika porodica koja se na društvenim mrežama trudi da pomogne roditeljima maturanata, da im smanji troškove, smanji brige i dozvoli da se bezbrižno raduju uspesima svoje dece.

Tople reči zahvalnosti stižu nam iz svih krajeva Srbije.

Kao i haljine dobrih vila, haljine sa matura, nove haljine, nove cipele…

Divne male i velike maturantkinje se sa nama konsultuju oko odevnih kombinacija i jedva čekaju to veče kada će sa svojim školskim drugarima da proslave veliku životnu pobedu.

Drugarice pomažu drugaricama, pitaju u njihovo ime, šeruju našu stranicu, predlažu nove načine saradnje.

A tek smo počele.

Dobre vile, ukoliko želite da poklonite svoju haljinu, slikajte je i pošaljite nam fotografiju, sa informacijama o veličini i kontakt telefonom.

Maturantkinje, ukoliko želite da dobijete haljinu, pogledajte albume na FB strani, pronađite svoju haljinu, proverite da li ispod piše da li je slobodna i link nam pošaljite u inboks.

Slikajte neki validni dokument, potvrdu da ste maturant, važno je da vidimo datum rođenja, ime, prezime i ime škole, kako bismo znale da haljina ide na pravu adresu.

Naš posao je da spojimo vile i maturantkinje, a onda se vi same dogovarate oko preuzimanja haljine.

Širimo ljubav, postajemo prijatelji, štedimo novac, zajedno učimo važnu životnu lekciju.

Hvala vam, čekamo vas na Fejsbuk strani Dobre vile i maturske haljine.

Vesna&Ana.

*** Pogledajte video prilog o nama ***

*** Pročitajte tekst o nama na sajtu RTS-a. ***

About Author

Comments are closed.