Montevideo na RTS-u.

Iako već vrlo dobro znam sve dijaloge, iako imam oba filma u svojoj kolekciji, subota i nedelja veče su mi rezervisani za Tirketa i ekipu.

I divno mi je to što svaki put uživam kao da sam na premijeri. I navijam i psujem sudiju. I volim reprezentaciju.

I plačem dok ih mali Stanoje redom sahranjuje po epizodama.

Kada smo posle jedne reprize pričali o magiji Montevidea, Uroš Jovčić ( ili da kažem Nosonja ) našalio se i rekao mi da ne tugujem, jer će se nova repriza desiti vrlo brzo, samo da ponovo odgledamo Bolji život i Srećne ljude.

Tako je nekako i bilo.

„Kad prođe određeni vremenski period, sve možeš lepše da sagledaš!“ rekao mi je glumac Andrija Kuzmanović, popularni El Grande Milovan.

„Ta repriza ima svoju draž!“

Da svako novo emitovanje vodi do nekih novih utisaka, potvrđuje i Hera. ( Nenad Heraković, glumio je Vampira)

„Mislim da se sve nekako sleglo, pa je i reakcija iskrenija nego posle zvanične premijere!“ kaže mi Nenad.

Ja, poput prave tinejdžerke, svaku epizodu doživljavam vrlo emotivno. I uvek se pitam, kako je onda ljudima koji su godinama živeli kao porodica i delili mnogo više od posla, dok gledaju reprizu i sve ono što su uradili.

„Setim se kako smo se provodili, kako smo putovali, pomislim kako ćemo tek da se družimo… Ume taj osećaj da mi izmami neka najdublja osećanja“ priznaje mi Andrija.

I kaže da kad god stigne, odgleda reprizu. Baš kao i Hera i Uroš, koji mi se smeju kada konstatujem da je moje pravo da reprizu Montevidea i zahtevam i redovno pratim.

Aleksandar Radojičić priznaje da je igrajući epohe mnogo toga naučio, a da ga je Balerina podsetio na taj džentlmenski pristup životu koji inače poštuje.

„Montevideo je ujedinio moje dve najveće ljubavi, glumu i sport i siguran sam je da je i to doprinelo uspehu filma, ali i gledanosti serije i svake reprize.“

Šta radite vi subotom u osam?

Ako ste kao i ja fanovi ovog ostvarenja, a imate i album sa sličicama koji još niste popunili, javite se da se menjamo!

Meni su Peđa i Hera već doneli svoje duplikate, ali album još nisam kompletirala.

Imam vremena. Do sledeće reprize.

montevideo

About Author

Comments are closed.