U Kniću nikada nisam bila, ali kada budem otišla, obavezno ću da posetim Srednju školu iz koje su mi se još pre godinu dana javili divni učenici, između ostalih i članovi đačkog parlamenta.

Oni sa svojim nastavnikom Lazarom Stefanovićem, ali I dragom Jelenom Nešković, čine sve da im škola zaista bude druga kuća, i to na originalan I edukativan način.

Srednja škola iz Knića je kombinacija više smerova.

Ekonomskog, turističkog I mašinskog.

Zajednička im je ljubav prema maternjem jeziku, gramatici I pravopisu, pa su školske stepenice do nedavno bile sjajan prostor za najvažnija pravila i lekcije koje se često zaborave.

Tu priču ste slušali na Radiju S, u okviru emisije čiji sam autor.

motivacija-korak-po-korak-01

Pametne stepenice sada su motivacione stepenice, ponovo zahvaljujući profesoru Lazaru, Jeleni i vrednim đacima koji su svoje slobodno vreme rešili da iskoriste na ovaj način.

Hladan hodnik nije bio prepreka do cilja.

Ni veliki broj stepenica koje je trebalo ukrasiti.

Slike koje sam dobila, a koje sada sa vama delim, samo su dokaz da dobra ideja može da motiviše i učenike i profesore, ali i sve one koji borave u školi.

A ako je škola mesto gde nastaju upomene za čitav život, i oni momenti koje nemaju cenu, onda su učenici Srednje škole iz Knića već bogati ljudi.

Motivisani su, svakako.

Bravo za ideju, i još veće bravo za svaku realizaciju.

About Author

kevazakon

Comments are closed.