Ako hoćete da nadogradite sise, dupe, usta, smanjite bore ili povećate volumen svega na licu I telu, na društvenim mrežama pronaći ćete ozbiljnu ponudu ordinacija, saveta, iskustava, vlogova, metoda I preporuka.

Izoperisane tete pozvaće vas u svoj raj, da vas podmlade, promene, dok im se ispod profila ređaju komentari zadovoljnih korisnika. Čitam ih, gledam fotke I ne mogu da se otmem utisku da je priroda ipak nekom majka a nekome maćeha, čak I u ovom svemogućem veku.

I dok bi duša da mi vrišti I pita sve te žene zašto bi sve da imaju isti nos, ista usta, iste jagodice I I ste, dva broja veće,  apdejtovane vilice, kapiram da je verovatno lepota u očima posmatrača.

Ili možda, samo možda, I tom posmatraču fali jedan pregled očnog lekara?

Površnost kao suština postojanja, dok se po Instagramima ložimo da smo one and only, sa istim filerima I kubikažama.

Gladac a jadac je sve što nam se trenutno dešava, I ne mogu da oćutim dok I sama prolazim kroz specifičan period svog postojanja.

Otišli smo u…

Tamo, odakle smo izašli.

A zapravo bih i želela da na temu tih organa I započnem priču, jer ako biste, recimo,  da orosite vaginu, naći ćete I adrese I utiske dežurnih selebritija, a ako biste istu da proverite, zajedno sa organima za reprodukciju (I svim ostalim vitalnim organima), ako o tome proguglate, naći ćete suvoparnu statistiku, crne prognoze iz medicinskih časopisa, naići na gužve u domovima zdravlja, I poneki novinarski tekst, kada naiđe datum kada se kao zvanično borimo protiv bolesti.

I zato vas sada drugarski molim, da pre nego pokupujete sve preporučene proizvode za negu kože I kose, ili se pobrinete za bujniji sadržaj dekoltea ili noge bez celulita, svoje telo čekirate spolja I iznutra.

Pa kada tu budu besprekorni rezultati, onda se bacite na prepravku fasade, jer je samo dobar temelj siguran oslonac za zdrav život.

Zakažite već danas preventivni pregled.

Jer samo on život čini najlepšim na svetu.

I spašava ga.

Verujte mi.

About Author

Comments are closed.