Putujuće pozorište “Teatar VIHOR” osnovano 2015.godine od strane mladih pozorišnih umetnika, obišlo je u svojoj prvoj pozorišnoj sezoni preko 10 gradova naše zemlje s’ predstavom “Teško je reći zbogom” hrvatskog dramskog i romanopisca Mire Gavrana, rađeno u režiji mlade rediteljke Marije Lipkovski. Početak nove sezone i nove turneje ovog mladog teatra započinje gostovanjem u Beogradu (prvi put) 26.oktobra, a domaćin je Mixer House!

Predstava je zakazana za 21h! A karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a.

Ideja putujućeg pozorišta „Teatar VIHOR“ je da okuplja mlade umetnike pozorišnih umetnosti (glumce, reditelje, dramaturge, kostimografe, scenografe, kompozitore…) i zajedničkim idejama predstavi svoje nadahnuće pred publikom širom sveta. Teme koje obrađuje se tiču porodice i društva uopšte, zaobilazeći politiku, ali oslikavajući sredinu i probleme običnog čoveka.

Predstavu “Teško je reći zbogom” Mire Gavrana mnogi kritičari su ocenili kao dramatičnu komediju koja će vas nasmejati i zapitati. Pratimo jedan običan mladi bračni par koji pokušava da se odupre materijalnim načelima koje mu sredina nameće. Da li brak može mirno opstati po pravilima koja se nameću… “uradićemo to i to samo kad se steknu uslovi” ?

A koji su to uslovi koje čekamo?

Dođite da uživate sa našim Vihorovcima!

26. oktobar.

Mixer House.

21 čas.

Ujedno proslavite sa nama prvi rođendan Teatra VIHOR.

U predstavi igraju Nina Janković, Nevena Ristić i Ivan Mihailović. Muziku za predstavu je radio poznati muzičar Marko Louis, scenografiju potpisuje Marija Simović a kostim modna kolekcija ISKON MODE iz Beograda.

zbogom-kolaz

Sudbina ovog putujućeg pozorišta se piše na točkovima, a njegovu istoriju stvara publika – gde god ona bila!” glumica Nevena Ristić

About Author

kevazakon

Comments are closed.