Verujem u ljubav.

Verujem i da niko nije savršen i da samo ako prihvatimo tu istinu, možemo stvarno da volimo i budemo voljeni.

Stereotipe prezirem.

Protiv predrasuda se konstantno borim.

Zato sam se iskreno obradovala kada me je Aleksandar (Radojičić) pozvao da pogledam predstavu PAZI ŠTA ŽELIŠ, jer sam se o radnji iste, prethodno već informisala.

„Dobra komedija!“ videla sam neki komentar posle premijere.

Pa da! Te zablude o savršenim ženama i ne mogu da budu ništa drugo, nego zabavno štivo dok im se ne otkrije pravo lice.

Ili makar ono za koje smo mislili da je pravo?

Tek onda se dešava zaplet!

Ako još i sastavljate liste osobina koje treba da poseduje vaš idealni partner i ne odustajete od svoje vizije, iako vas život često opominje da niste na pravom putu, onda ovu predstavu morate odmah da pogledate.

Neće vas priča samo nasmejati.

Bićete i potpuno zbunjeni, a onda ćete shvatiti da je jako bitno da svoju Moniku (igra je predivna Aleksandra Tomić) upoznate na vreme i sa njom proživite sve te savršene trenutke o kojima ste godinama samo maštali.

A onda ćete shvatiti da su simpatični i smotani Oliver, željan prave ljubavi (igra ga Radovan Vujović) i njegov najbolji prijatelj, ženskaroš i mačo muškarac, Viktor (čiji lik tumači Aleksandar Radojičić) lice i naličje svakog bića, u zavisnosti od toga kojoj se emociji okrene i pusti istu da ga vodi.

PAZI STA ZELIS 2

Zbog toga ćete na kraju, i na ljubav i na veze sasvim drugačije da gledate, a životu ćete dozvoliti da vam se jednostavno dogodi i da vas konstantno iznenađuje u svojoj savršenoj nesavršenosti!

Bez ikakvih zabluda, pogrešnih tumačenja i unapred sastavljenih lista.

Ili, jednostavno, prelistajte portale i pročitajte utiske publike, ali i velikog broja kolega i ostalih poznatih ličnosti koje su ovu predstavu već pogledale.

p.s. Na kraju, znam da će mnoge od vas poželeti samo da vide raskopčanog Radojičića…

Ne brinite, to će vam se sigurno ostvariti!

About Author

Comments are closed.