Sve češće zdravu hranu pronalazimo na društvenim mrežama.

Divne fotografije i super tekst koji ih prati nekada su nam dovoljan razlog da kliknemo na profil i pogledamo ponudu.

Tako je izgledao i moj prvi susret sa ekipom koja stoji (i vredno radi) ispred brenda Organela.

Pavle i Predrag proizvode zdravu hranu za koju, pored svega, tvrde i da je dobar saveznik na putu do izlečenja.

Organela---Pavle-i-Predrag

Pakovanja prepeličjih jaja sa njihovim potpisom stigla su na moju adresu, kao i fenomenalno slatko od lubenice kao bonus iznenađenje.

O ukusima možda ne treba raspravljati ali ih svakako treba pohvaliti i preporučiti ako vam prijaju.

Uz moj potvrdan odgovor, predlažem i da upoznate ekipu Organele, a onda i kliknete na njihov Instagram profil i probate ono o čemu govorim.

KevaZakon: „Momci, predstavite se mojim čitaocima.“

Organela: “Mi smo Pavle Đorđević i Predrag Milovanović, drugari ujedinjeni oko ideje da kvalitetnu hranu učinimo dostupnom svom okruženju.”

Pavle je doktorand na Popljoprivrednom fakultetu, a Predrag master inženjer arhitekture.

U sebi gaje preduzetnički duh koji paralelno ispoljavaju u mnogim oblastima. Do sada su uspešno sarađivali na nekoliko različitih projekata, dok ih je u najnovijem udružila zajednička ljubav prema prirodi i zdravijim načinima života, te želja da svoj pogled na svet podele sa ljudima oko sebe.

Organela: “Pre nešto više od godinu dana, Pavle je postao vlasnik jednog seosokog imanja u valjevskom kraju, sa idejom da na njemu stvori novu bazu I oazu u kojoj bi mogao da uživa sa prijateljima. U međuvremenu, dolazimo na ideju da zajedničkim snagama kreiramo brend pod kojim bismo mogli da plasiramo proizvode koje bi stvarali na selu. Pridružilo nam se nekoliko ljudi I tako je nastala ORGANELA. I svojim imenom ona ukazuje na rešenost da se bavimo isključivo organskom proizvodnjom, preradom I prodajom voća i povrća.”

KevaZakon: “Organski je i rast popularnosti na društvenim mrežama, baš kao i rast prodaje?”

Organela: “Da! Nije ulagano u plaćene reklame, već u znanje i kvalitet proizvoda. Sa time su došli izuzetno zadovoljni kupci i značajno medijsko interesovanje.”

KevaZakon:” Videli smo vas na nacionalnim frekfencijama?”

Organela: “ Da, a nakon toga je usledila i prezentacija ORGANELA proizvoda na Konferenciji mladih lidera Srbije i Rusije u Starom dvoru, kao i prezentacija na Sajmu knjiga u Beogradu. I to nije sve. Tek smo počeli.”

Pavle je poreklom iz Beograda, Predrag je Valjevac. Imanje se nalazi u valjevskom kraju , pa se celokupna logistika odvija na liniji Valjevo – Beograd.

Naručivanje proizvoda moguće je putem Interneta i telefonom, a dostava se vrši na kućnu adresu za kupce na teritoriji Valjeva i Beograda.

Proizvodi se brzom poštom šalju kupcima širom Srbije, kao i u inostranstvo.

KevaZakon: “Pretpostavljam da ste već napravili plan za narednu godinu?”

Organela: “Plan je da se u budućnosti povećavaju proizvodni kapaciteti, organizuju edukativni, turistički i ugostiteljski sadržaji, kao i da se otvori prodajno-degustacioni prostor u glavnom gradu.”

Celokupna ponuda Organela proizvoda može se pogledati putem sajta www.Organela.rs dok se aktivnosti mogu pratiti putem Organela Instagram I Fejsbuk profila.

About Author

1 Comment

  1. Divni, ambiciozni i momci sa vizijom. Znaju da nista ne dolazi preko noći i sve rade tako dobro i kvalitetno da ne sumnjaju u sigurnu pobedu!