Ove godine kupite dobro – kupite od mama preduzetnica.

Mamina prodavnica, prva online prodavnica domaćih proizvoda koje prave mame preduzetnice, nedavno je počela da radi na adresi www.maminaprodavnica.rs .

mamina prodavnica logo jpg

Prodavnicu je pokrenuo Centar za mame, udruženje građana koje se zalaže za prava mama. “Mamina prodavnica je rezultat našeg višegodišnjeg rada sa mamama preduzetnicama, koje okupljamo kroz Bazare mama preduzetnica koje organizujemo. Pokretanjem online prodavnice želimo da ih dodatno podržimo, da im pomognemo da njihovi sjajni proizvodi stignu do šire publike i da javnosti predstavimo fantastične stvari koje mame prave,“ izjavila je Jovana Ružičić, direktorka Centra za mame.

Kolaz 2

U prodavnici se može kupiti mnogo toga – prirodna kozmetika, edukativne igračke i knjige, nesvakidašnja garderoba i modni aksesoari za male i velike i još puno toga. Kupovina u Maminoj prodavnici podržava rad Centra za mame, a pokretanje prodavnice je podržala Erste banka. Svakom našom kupovinom prenosimo mnogo poruka i vrednosti. Upravo činom kupovine u velikim lancima, najčešće nesvesno, podržavamo dečji rad i nasilje koje se nad njima svakodnevno vrši, negde daleko od nas.

puteri-papuce

Umesto da jeftine krpice plaćamo našim teško zarađenim novcem i nevinim dečjim znojem, hajmo da ovu godinu počnemo odgovornom kupovinom rešeni da ćemo kupovati ređe, ali kvalitetnije. Takvom kupovinom podržavamo našu, domaću ekonomiju, podržavamo porodice koje srećemo na ulici svakog dana i sebe, svoju decu, svoje najbliže. Pozivamo vas da ove godine kupujete dobro – domaće, jedinstveno, kvalitetno, od mame preduzetnice.

About Author

Comments are closed.